Log på   

Login

Registrer

COM_USERS_REGISTER_NAME_MESSAGE
Angiv venligst et gyldigt brugernavn. Ingen mellemrum, mindst 2 karakterer og må ikke indeholde følgende tegn: < > \ "\ ' % ; ( ) &
COM_USERS_REGISTER_PASSWORD2_MESSAGE
Adgangskoderne som du angav matcher ikke. Angiv venligst din ønskede adgangskode i feltet Adgangskode og bekræft indtastningen ved at angive den i feltet Bekræft adgangskode.
Ugyldig emailadresse
Emailadressenerne som du angav matcher ikke. Angiv venligst emailadressen i feltet emailadresse og bekræft indtastningen ved at angive den i feltet Bekræft emailadresse.
* * Påkrævet felt

Kontakt   |  linkedin

logo-header

Tina Klarskov

Bestyrelsesmedlem

25 61 15 50
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Jeg er med i FVVB, fordi jeg gerne vil være med til at gøre samarbejdet mellem forsyningsselskaberne og rådgivere / leverandører i branchen endnu bedre. Jeg tror, vi opnår de bedste løsninger for os alle, hvis vi arbejder sammen.

Tina Klarskov er adm. direktør i Nordisk Aluminat A/S. Tina har arbejdet med spildevand i mere end  15 år. Først i et kommunalt miljøcenter og de sidste 11 år som produktspecialist, teknisk chef og direktør i Nordisk Aluminat.

Nordisk Aluminat A/S er et dansk familieejet selskab, som startede i 1991. Virksomheden producerer aluminiumbaserede kemikalier, der bl.a. bruges til fældning af fosfor på renseanlæg.

  • BESTYRELSESMØDER

    Ønsker fra medlemmer til events er velkomne.

    Bestil nyhedsbrev hos DANVA. 

     

  • 1