Log på   

Login

Registrer

COM_USERS_REGISTER_NAME_MESSAGE
Angiv venligst et gyldigt brugernavn. Ingen mellemrum, mindst 2 karakterer og må ikke indeholde følgende tegn: < > \ "\ ' % ; ( ) &
COM_USERS_REGISTER_PASSWORD2_MESSAGE
Adgangskoderne som du angav matcher ikke. Angiv venligst din ønskede adgangskode i feltet Adgangskode og bekræft indtastningen ved at angive den i feltet Bekræft adgangskode.
Ugyldig emailadresse
Emailadressenerne som du angav matcher ikke. Angiv venligst emailadressen i feltet emailadresse og bekræft indtastningen ved at angive den i feltet Bekræft emailadresse.
* * Påkrævet felt

Kontakt   |  linkedin

logo-header

Lone Bidsted

Bestyrelsesmedlem

 

30 51 04 87

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som bestyrelsesmedlem i Fletværk Vandbehandling, vil jeg arbejde for, at fremme samarbejdet mellem aktørerne i branchen. Gensidig forståelse, respekt og lydhørhed, vil skabe grobund for endnu bedre kvalitet af de løsninger, vi hver især leverer.

Gennemsigtighed i bl.a. udbudsmateriale, krav og tekniske specifikationer, er også en af mine mærkesager.

Lone Bidsted, er ansat hos Danova® som salgs- og indkøbsdirektør, med dagligt ansvar for kunder, rådgivere og leverandører, både til industrien samt vand- og spildevandsbranchen. Lone kommer oprindeligt fra papirbranchen, hvor hun var i 12 år som ansvarlig for forskellige papirfabrikker, inden hun i 2003 kom til Danova®.

Danova®, som er et 100% dansk ejet,  har mere end 26 års erfaring med salg, rådgivning og udlejling af udstyr til flow- og niveaumåling, online overvågning og målekampagner.

Flowmåling i vand, spildevand og andre former for væsker.

Niveaumåling i vand, spildevand og andre former for væsker samt faste stoffer som cement, flyveaske, korn/foderstoffer, pulver, granulater, træpiller og meget mere.

Online GPRS dataovervågning, Online måleprogrammer samt kortere eller længere målekampagner.

Danova® udvider kontinuerligt sit knowhow og sin erfaring. Tæt samarbejde med kunder samt leverandører og udvikling af produkter og måleprogrammer, er en del af hverdagen.  Danovas motto er - Kvalitet betaler sig!

  • BESTYRELSESMØDER

    Ønsker fra medlemmer til events er velkomne.

    Bestil nyhedsbrev hos DANVA. 

     

  • 1