Log på   

Login

Registrer

COM_USERS_REGISTER_NAME_MESSAGE
Angiv venligst et gyldigt brugernavn. Ingen mellemrum, mindst 2 karakterer og må ikke indeholde følgende tegn: < > \ "\ ' % ; ( ) &
COM_USERS_REGISTER_PASSWORD2_MESSAGE
Adgangskoderne som du angav matcher ikke. Angiv venligst din ønskede adgangskode i feltet Adgangskode og bekræft indtastningen ved at angive den i feltet Bekræft adgangskode.
Ugyldig emailadresse
Emailadressenerne som du angav matcher ikke. Angiv venligst emailadressen i feltet emailadresse og bekræft indtastningen ved at angive den i feltet Bekræft emailadresse.
* * Påkrævet felt

Kontakt   |  linkedin

logo-header

Frank B. Rasmussen

'

Bestyrelsesmedlem

29 65 24 26

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Jeg vil arbejde for at fremme leverandørernes kendskab til Fletværk Vandbehandling, som er optaget som en netværksgruppe under DANVA. Det giver leverandørerne mulighed for at deltage i eller oprette arbejdsgrupper i DANVA regi og dermed nye muligheder for at inddrage alle erfaringer fra branchen i et transparent samarbejde med andre leverandører, rådgivere og forsyningsselskaber til gavn for forbrugerne og dermed samfundet.

TechRas Miljø er specialiseret i at levere rådgivning og udstyr for procesoptimeringer af renseanlæg, separationsløsninger til for- og slutafvanding af spildevand med dekantercentrifuger eller skruepressere, skraberudstyr til rektangulære procestanke og vi udfører komplette “plug and play” løsninger afhængig af kunde ønsker. TechRas Miljø står for forhandlingen af følgende produkter i Danmark: 

EssDemon spildevandsprocesser, PILLER turboblæsere, HAUS dekantercentrifuger, ACAT skruepressere og SENQCIA MAXCO skraberudstyr.

 

Bag virksomheden står Frank Bjerregaard Rasmussen, som siden 1996 har opnået stor erfaring indenfor spildevand, industri- samt gyllebranchen, og besidder et bredt knowhow om processer indenfor gylleseparation, spildevand fra renseanlæg og procesvand fra industrien.

  • BESTYRELSESMØDER

    Ønsker fra medlemmer til events er velkomne.

    Bestil nyhedsbrev hos DANVA. 

     

  • 1