Log på   

Login

Registrer

COM_USERS_REGISTER_NAME_MESSAGE
Angiv venligst et gyldigt brugernavn. Ingen mellemrum, mindst 2 karakterer og må ikke indeholde følgende tegn: < > \ "\ ' % ; ( ) &
COM_USERS_REGISTER_PASSWORD2_MESSAGE
Adgangskoderne som du angav matcher ikke. Angiv venligst din ønskede adgangskode i feltet Adgangskode og bekræft indtastningen ved at angive den i feltet Bekræft adgangskode.
Ugyldig emailadresse
Emailadressenerne som du angav matcher ikke. Angiv venligst emailadressen i feltet emailadresse og bekræft indtastningen ved at angive den i feltet Bekræft emailadresse.
* * Påkrævet felt

Kontakt   |  linkedin

logo-header

Kaj Stjernholm

Næstformand

70 20 25 05
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Jeg har holdningen, at der er nok til alle, og arbejder udfra fra denne holdning:

 • For at opnå og få en tættere kontakt til og samarbejde med andre leverandører i branchen, således at vi i fællesskab kan udvikle sund og god business.
   
 • For at præge markedet til at komme tilbage på det gode ”gamle” spor, hvor det var kvalitet, gode løsninger, sund fornuft og relationer, som betød noget, og blev belønnet i stedet for billigste pris hver gang.
   
 • For at være med til at der opnås en win – win situation for såvel kunden som leverandør, og ikke win – tab, tab – win eller tab – tab, som der opleves såvel bevidst som ubevidst.


  Kaj Stjernholm er stifter af Stjernholm, i dag hovedaktionær og direktør i firmaet.  Stjernholm indtager en central placering i markedet for vandbehandling på både offentlige og private renseanlæg, i kloaksystemer og på vandværker i hele landet.
 • BESTYRELSESMØDER

  Ønsker fra medlemmer til events er velkomne.

  Bestil nyhedsbrev hos DANVA. 

   

 • 1