Log på   

Login

Registrer

COM_USERS_REGISTER_NAME_MESSAGE
Angiv venligst et gyldigt brugernavn. Ingen mellemrum, mindst 2 karakterer og må ikke indeholde følgende tegn: < > \ "\ ' % ; ( ) &
COM_USERS_REGISTER_PASSWORD2_MESSAGE
Adgangskoderne som du angav matcher ikke. Angiv venligst din ønskede adgangskode i feltet Adgangskode og bekræft indtastningen ved at angive den i feltet Bekræft adgangskode.
Ugyldig emailadresse
Emailadressenerne som du angav matcher ikke. Angiv venligst emailadressen i feltet emailadresse og bekræft indtastningen ved at angive den i feltet Bekræft emailadresse.
* * Påkrævet felt

Kontakt   |  linkedin

logo-header

Frede Østergaard

Konsulent og forretningsudvikler

24 83 98 46
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Jeg har sagt ja til konsulentjobbet på deltid i Fletværk Vandbehandling, da jeg mener, at jeg kan gøre en forskel m.h.t. den videre udvikling af foreningen.

Jeg vil støtte op om, at man får et bedre kollegialt samarbejde henover de brancher vi henvender os til, - her vil jeg benytte mig af det store kendskab til de mange firmaer/kontaktpersoner, som jeg har fået gennem de mange år, jeg har arbejdet i spildevandsbranchen.

Jeg er gået på pension og nyder mit otium i Thisted, hvor jeg bor. Jeg arbejder meget med Nationalpark Thy, her har jeg forskellige bestyrelsesposter, - samtidig har jeg en stor lidenskab for gamle veteranbiler, som jeg har tre stk. af, - og de bliver vist frem ved specielle lejligheder.

  • BESTYRELSESMØDER

    Ønsker fra medlemmer til events er velkomne.

    Bestil nyhedsbrev hos DANVA. 

     

  • 1